Gebakken coquille met pastinaakcrème

INGREDIËNTEN:
 
Purees:   Saus:
500 gram pastinaak   1 liter visfumet
300 gram knolselderij   100 gram boter
300 gram ratte aardappelen   enkele druppels truffelolie
60 gram boter       peper en zout
60 gram volle melk    
    peper en zout   Coquilles:
2 tenen knoflook   12 stuks Coquilles
        olijfolie

BEREIDING:

  • Purees:
    Stoom de pastinaken, de knolselderij en de aardappelen apart en haal ze door een zeef. Meng de purees terwijl ze nog warm zijn met de boter, melk en kruid met peper en zout en voeg knoflook toe.
  • Saus:
    Kook de visfumet voor de helft in. Smelt de boter in een pan, voeg de visfumet toe en op het laatste moment een paar druppels truffelolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Coquilles:
    Was de coquilles en dep ze droog. Bak ze net voor het uitserveren even in een hete pan met wat olie, zodat ze een bruin korstje krijgen.
PRESENTATIE:

  • Leg wat puree in het diepe bord;
  • Plaats er een coquille bovenop;
  • Schenk er wat van de saus rond;
  • Doe nog een drupje truffelolie op de coquille.